Maler Kim Christensen udfører et professionelt malerarbejde

​Hos Malerfirmaet Kim Christensen har vi stor erfaring med at udføre malerarbejde for både private og erhvervskunder i Høje Taastrup, Albertslund, Glostrup og det øvrige Storkøbenhavn. Vi sætter en ære i, at vores maler udfører et ordenligt stykke malerarbejde, så der ikke er en finger at sætte på det bagefter.

En af måderne til at sikre det bedst mulige resultat, når vi maler, er, at vi kun benytter os af malere, der er uddannet inden for faget. Det gør, at de har en langt bedre fornemmelse for, hvordan arbejdet skal udføres ordentligt og rigtigt. 

En anden af vores kæpheste til at sikre dig en ordentlig kvalitet når vi maler, er at vi kun maler med kvalitetsmaling. Det kan virke som en lille ting, men det gør en verden til forskel for, at det færdige resultat bliver pænt. Det er jo det, der er det vigtigste.

Ingen opgave er for stor – og ingen for lille for vores maler

​Vi maler for både for private og erhvervskunder. Vi er vant til at arbejde med offentlige institutioner og private virksomheder som kunder. Derfor kan vi også snildt klare både små og store maler opgaver. Det kan være klargøring af flyttelejligheder for en boligforening eller at give hele jeres butikslokale en omgang maling. 

Af tidligere erhvervskunder kan vi nævne at vores maler har været med til at male Københavns Hovedbanegård, Herlev Sygehus og Nordea.​


​​For både vores private kunder og erhvervskunder maler vi både inde og ude. Det kan være tapetsering af vægge eller maling af lofter inden for. Udenfor kan vi blandt andet hjælpe med facademaling og maling af vinduer.

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse