Maling af vægge for private og erhverv

Væggenes farve har stor betydning for, hvilken følelse man har, når man træder ind i et rum. Det er derfor vigtigt, at væggene har en farve, der passer til dig som person, hvis det er dit hjem, du gerne vil have os til at male, eller til din virksomhed, hvis det er den, vi skal male.

Vi kan både hjælpe med maling af vægge efter en renovering, eller hvis du bare har lyst til at få en anden farve på væggene. Vi kan selvfølgelig også tilbyde maling af loft eller maling af facade. Vi kan altid hjælpe dig med at sætte nye farver på din tilværelse. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille for os. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os.

Vi udfører blandt andet malerarbejde i Taastrup, Albertslund, Brøndby og omegn for:

  • Boligforeninger
  • Lejlighedskomplekser
  • Kommuner
  • Virksomheder
  • Private kunder.

Vi maler med kvalitetsmaling, der holder

Vi udfører altid maling af vægge med kvalitetsmaling, så du får et resultat, der holder i lang tid og er pænt at se på. Vi bruger kun uddannede håndværkere. Det sikrer, at de har den bedste føling med deres fag og ved præcis, hvilke teknikker der er de rigtige at bruge til maling af væggene hos dig.

Kontakt os og få en pris på maling af vægge

Vores store erfaring gør, at vi altid kan hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvordan malingen af dine vægge bliver bedst. Det kan også være, at du ved, at du gerne vil have en forandring, men ikke helt ved hvilken. Så kan vi med vores ekspertise hjælpe med inspiration og rådgivning. Vi har stor viden om de nyeste teknikker og produkter, når det kommer til vægmaling.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os enten via kontaktformularen, e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64. Dette gælder, uanset om du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse