Malerarbejde til boligselskaber

Malerfirmaet Kim Christensen ApS har et tæt samarbejde med mange forskellige boligselskaber og -foreninger, hvor vi blandt andet står for klargøring af flyttelejligheder samt ekspedering ved fraflytning.

Derudover tilbyder vi også faste aftaler om vedligeholdelse af ejendomme. Her står vi for alt inden for opfriskning af opgange med blandt andet maling af vægge, lofter, karme, paneler og vinduer samt facaderestaurering og maling af udendørs træværk.​

Få en præsentabel ejendom

Ejendommens udseende og stand er det første indtryk, både nuværende og kommende beboere får af ejendommen, hvorfor vedligeholdelse af ejendommen og dennes fællesområder bør være en høj prioritet hos alle boligselskaber.

Med en fast aftale hos os, kan vi sørge for, at ejendommen altid ser pæn og indbydende ud.

Vi klarer alt med flyttelejligheden

Vores mangeårige erfaring i branchen er vores garanti på høj kvalitet. Gennem årene har vi været med til at klargøre mere end tusind lejligheder, og vi kan varetage planlægningen og styringen af andre håndværksgrupper og sørge for, at vi når i mål til tiden, ligesom vi naturligvis også kan stå for selve ekspederingen ved fraflytning.

Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller via kontaktformularen, hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner.​

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse