Malerarbejde til boligselskaber

Malerfirmaet Kim Christensen ApS har et tæt samarbejde med mange forskellige boligselskaber og -foreninger, hvor vi blandt andet står for klargøring af flyttelejligheder samt ekspedering ved fraflytning.

Derudover tilbyder vi også faste aftaler om vedligeholdelse af ejendomme. Her står vi for alt inden for opfriskning af opgange med blandt andet maling af vægge, lofter, karme, paneler og vinduer samt facaderestaurering og maling af udendørs træværk.​

Få en præsentabel ejendom

Ejendommens udseende og stand er det første indtryk, både nuværende og kommende beboere får af ejendommen, hvorfor vedligeholdelse af ejendommen og dennes fællesområder bør være en høj prioritet hos alle boligselskaber.

Med en fast aftale hos os, kan vi sørge for, at ejendommen altid ser pæn og indbydende ud.

Vi klarer alt med flyttelejligheden

Vores mangeårige erfaring i branchen er vores garanti på høj kvalitet. Gennem årene har vi været med til at klargøre mere end tusind lejligheder, og vi kan varetage planlægningen og styringen af andre håndværksgrupper og sørge for, at vi når i mål til tiden, ligesom vi naturligvis også kan stå for selve ekspederingen ved fraflytning.

Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller via kontaktformularen, hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse