Maling af vinduer

Hos Malerfirmaet Kim Christensen ApS tilbyder vi maling af vinduer for såvel private kunder som erhvervskunder i Høje Taastrup, Glostrup, Albertslund og resten af Storkøbenhavn. Vi renoverer alle typer vinduer, hvad end det er i stueniveau eller på femte sal, og vi sørger selvfølgelig også for diverse lifter og stilladser, såfremt det er nødvendigt. 

Giv vinduerne nyt liv

Skal farven på de gamle trævinduer ændres eller friskes op, kan det være en krævende opgave, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede, ligesom det kan være svært at få et flot resultat uden de rette kompetencer.

Med vores mangeårige erfaring sørger vi for at løse opgaven professionelt, så resultatet bliver smukt og elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil.

​Forlæng levetiden på dine vinduer

Uanset om vinduerne er gamle eller nye, behøver de en kærlig hånd for at opretholde så lang en levetid som muligt. Er der krakeleringer i malingen, sørger vi for at rense dem ned, vaske dem og oliere dem på det rå træ, hvorefter vi sørger for en professionel efterbehandling med olie.

Med de rette afrensningsmetoder og slutbehandlinger er det muligt at forlænge vinduernes levetid og bevare det smukke og æstetiske, som kun vinduer i træ kan udstråle.

Kontakt

​Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller på e-mail kim@klusmann.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer.

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse