Maling af vinduer

Hos Malerfirmaet Kim Christensen ApS tilbyder vi maling af vinduer for såvel private kunder som erhvervskunder i Høje Taastrup, Glostrup, Albertslund og resten af Storkøbenhavn. Vi renoverer alle typer vinduer, hvad end det er i stueniveau eller på femte sal, og vi sørger selvfølgelig også for diverse lifter og stilladser, såfremt det er nødvendigt. 

Giv vinduerne nyt liv

Skal farven på de gamle trævinduer ændres eller friskes op, kan det være en krævende opgave, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede, ligesom det kan være svært at få et flot resultat uden de rette kompetencer.

Med vores mangeårige erfaring sørger vi for at løse opgaven professionelt, så resultatet bliver smukt og elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil.

​Forlæng levetiden på dine vinduer

Uanset om vinduerne er gamle eller nye, behøver de en kærlig hånd for at opretholde så lang en levetid som muligt. Er der krakeleringer i malingen, sørger vi for at rense dem ned, vaske dem og oliere dem på det rå træ, hvorefter vi sørger for en professionel efterbehandling med olie.

Med de rette afrensningsmetoder og slutbehandlinger er det muligt at forlænge vinduernes levetid og bevare det smukke og æstetiske, som kun vinduer i træ kan udstråle.

Kontakt

​Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller på e-mail kim@klusmann.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse