Maling af loft hos private og erhvervskunder

​Man tænker måske ikke så meget over det, men loftets farve og tekstur har lige så stor betydning for, hvordan et rum opleves, som gulvet og væggene har. Hos Malerfirmaet Kim Christensen kan vi stå for maling af loft hos både private og erhvervskunder. Vi udfører både store og små maleropgaver med glæde og et smil på læben.

Vi kan hjælpe med maling af lofter efter en renovering, mens også bare hvis du gerne vil have, at dit loft får en ny farve.

Når loftet er så vigtigt for rummet, er det også vigtigt, at det ser ordentligt ud. Ved maling af loft leverer vi altid et professionelt resultat lavet af uddannede håndværkere og malet i kvalitetsmaling. Håndværkernes uddannelse sikrer dig, at de har en god føling med at udføre deres arbejde ordentligt, mens kvaliteten af malingen sikrer, at resultatet ser ordentligt ud.

Skræddersyede løsninger ved maling af loft

​Hver gang vi modtager en ny ordre, kommer vi og ser, hvor der skal males og taler med dig om, hvordan du gerne vil have malingen af dit loft udført. Vi arbejder dermed altid ud fra dine ønsker og behov, når vi maler. 

Med vores store erfaring kan vi dog altid komme med gode råd og inspiration til, hvordan maling af loftet udføres bedst muligt.

Vi sørger for et stilsikkert, holdbart og smukt resultat i højeste kvalitet.​

Få gode råd og inspiration til maling af loft og vægge

Vi kommer ud og besigtiger opgaven og tager en snak med dig om ønsker og forventninger til arbejdet. Her deler vi også gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd og inspiration til, hvordan du ender med det bedste resultat.​

​​

Ring til os på telefon 40 50 88 64 for yderligere information og en snak om din renoveringsopgave eller udfyld vores kontaktformular. Vi dækker Taastrup, Albertslund og Hedehusene og resten af Storkøbenhavn.

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse