Facader - Maling af facade

Hos Malerfirmaet Kim Christensen ApS har vi specialiseret os i alle typer opgaver på en bygnings facade, hvilket betyder, at vi kan stå for et kvalitetsbevidst, smukt og holdbart resultat - uanset om der er tale om facaden på rækkehuset, villaen, etageejendommen eller virksomheden.

Få den rigtige løsning til maling af facade

Ingen facader er ens. Derfor besigtiger vi altid opgaven først, inden vi kommer med et løsningsforslag og et tilbud. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der holder i mange år frem, og ikke mindst den helt rigtige pris.

Vi giver vores professionelle vurdering af facaden og ser på, hvad vi er oppe imod. Ikke alle facader kræver den samme behandling, og vi trækker gerne på teknisk support, hvis der er noget, der strækker ud over vores faglige kundskaber.

Altid et flot og holdbart resultat

Vi er af den overbevisning, at vi hellere vil levere varen første gang end at skulle lave det hele om. Derfor udfører vi altid et grundigt og seriøst arbejde baseret på en tæt dialog med vores kunder, og vi bruger kun de bedste produkter, så vi kan sikre et flot, robust og holdbart resultat - første gang!

Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller kontaktformularen og lad os sammen finde den bedste løsning til maling af facade.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse