Facader - Maling af facade

Hos Malerfirmaet Kim Christensen ApS har vi specialiseret os i alle typer opgaver på en bygnings facade, hvilket betyder, at vi kan stå for et kvalitetsbevidst, smukt og holdbart resultat - uanset om der er tale om facaden på rækkehuset, villaen, etageejendommen eller virksomheden.

Få den rigtige løsning til maling af facade

Ingen facader er ens. Derfor besigtiger vi altid opgaven først, inden vi kommer med et løsningsforslag og et tilbud. 

På den måde er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der holder i mange år frem, og ikke mindst den helt rigtige pris.

Vi giver vores professionelle vurdering af facaden og ser på, hvad vi er oppe imod. Ikke alle facader kræver den samme behandling, og vi trækker gerne på teknisk support, hvis der er noget, der strækker ud over vores faglige kundskaber.

Altid et flot og holdbart resultat

Vi er af den overbevisning, at vi hellere vil levere varen første gang end at skulle lave det hele om. Derfor udfører vi altid et grundigt og seriøst arbejde baseret på en tæt dialog med vores kunder, og vi bruger kun de bedste produkter, så vi kan sikre et flot, robust og holdbart resultat - første gang!

Kontakt os på telefon 40 50 88 64 eller kontaktformularen og lad os sammen finde den bedste løsning til maling af facade.​

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse