Spartling af vægge for et fuldendt resultat​

Hvis du vil have flotte vægge, er det ikke nok at male dem. Det kræver også en rigtig god spartling først. For at udføre spartlingen perfekt og fejlfrit har du brug for professionel ekspertise.

Hos Malerfirmaet Kim Christensen står vi altid klar til at varetage spartling af vægge for private og erhverv i blandt andet Taastrup, Brøndby, Albertslund og omegn. Vores medarbejdere er eksperter inden for faget og er derfor altid klar til at udføre et perfekt og fejlfrit arbejde.

Vi tilbyder mange former for spartling

Hos Malerfirmaet Kim Christensen sætter vi altid kunden i fokus. Dette betyder, at vi altid er klar til at varetage spartling af vægge og lofter, uanset hvilket behov den enkelte kunde har. Derfor tilbyder vi mange former for spartling – så vi med sikkerhed kan udføre lige netop den opgave, du efterspørger.​

Vi tilbyder forskellige opgaver som:

  • Spartling af væg
  • Spartling af loft
  • Fuldspartling
  • Opsætning af filt
  • Fuldspartler
  • Glasbeton
  • Slebet opsat filt
  • Andet spartling.

Hvorfor skal mine vægge spartles?

Flotte vægge handler ikke bare om maling, væv eller tapet – det handler i højere grad om et jævnt og forberedt fundament. Hvis du oplever, at dine vægge er ujævne, eventuelt med buler, skal der en spartling til, før resultatet bliver godt.

Kontakt os for en pris på spartling af vægge

Vi er altid klar til at vejlede dig om, hvilke behandlinger lige netop dine vægge trænger til. Vi ser professionelt på opgaverne og er altid klar til at rådgive og vejlede dig.

Mangler du professionel assistance for at få et flot og gennemført resultat af spartling af vægge?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på en konkurrencedygtig pris. Du kan kontakte os på telefon 40 50 88 64 eller på e-mail kim@klusmann.dk.

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse