Malerarbejde til erhverv

Hos Malerfirmaet Kim Christensen ApS har vi gennem mange år varetaget omfattende som simple maleropgaver i erhvervslivet med kunder som blandt andet Herlev Sygehus, Nordea og Københavns Hovedbanegård på vores referenceliste.

Vi løser alle forskellige typer maleropgaver for virksomheder, institutioner, boligforeninger og butikker.

Så uanset om du ønsker hjælp til klargøring af flyttelejligheder, hvis butikken eller kontoret skal friskes op med nye dekorative farver, eller hvis børnene skal have ny inspiration på væggene i børnehaven, kan vi klare opgaven.

Skræddersyede løsninger

Vores stærke force er vores fleksible løsninger og vores mangeårige erfaring i branchen.

Vi tilbyder skræddersyede og individuelle løsninger, hvor vi sørger for ikke at gå i vejen eller være til gene for virksomhedens personale og kunder under udførslen af malerarbejdet.

Vi lægger ligeledes stor vægt på at udnytte vores mangeårige erfaring i såvel det indledende arbejde som i selve malerarbejdet. Det betyder, at vi kan vejlede og rådgive vores kunder til den bedste løsning, både hvad angår farve- og produktvalg og i forhold til, hvilken løsning der bedst kan betale sig.


​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 50 88 64 eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Kontakt din maler i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail kim@klusmann.dk eller telefonisk på 40 50 88 64 for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder​

Charlotte Rasmussen

Maling af stue og køkken

jeg kan til en hver tid anbefale at bruge dette firma til at få malet. Vi har selv sat gibsplader op og bad derefter malerfirmaet om at spartle sætte filt på mm. og i dag har vi den flotteste stue og køkken, med helt lige hjørner og vægge og lofter. De var meget deltagende i processen om at vælge de rigtige farver så vi fik træffet nogle gode valg.


Afdækning af gulvet og overflade blev skiftet jævnligt så vi ikke risikerede at få ødelagt vores nye gulv og køkkenelementer. Jeg ville til en hver tid anbefale dem til venner og bekendte pga høj kvalitet og høje service niveau.

Lad os høre fra dig

Vi vil altid gerne høre om dine oplevelser med os.

Hop ind på håndværker.dk i dag, og fortæl os om dine erfaringer.

​Henrik Gerlach

Særdeles anbefalelsesværdig:
Nye vægge spartlet, tapetseret og malet.
Arbejde udført helt perfekt og meget omhyggeligt, rengøring og oprydning i top.

Super kvalitet og service.

Steen Clemmensen

​Udspartling / malerarbejder

Både pris og oplevelsen var rigtig positiv samt resultatet af arbejdet som var rigtig fint!

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse