Tapetsering rummer uendelige mange muligheder

Er du på udkig efter en professionel håndværker til at varetage tapetsering i dit hjem? Tapeter er igen blevet populære, og i takt med retrostilens comeback er tapet igen blevet en del af indretningen i danske hjem, butikker og hos virksomheder.

Hos Malerfirmaet Kim Christensen har vi mange års erfaring med tapetsering, filt og væv i private hjem samt i erhvervslokaler. Vi udfører maleropgaver i blandt andet Taastrup, Roskilde og Køge, hvor vi i forvejen har en bred kundeskare.

Professionel tapetsering sikrer et flot resultat hver gang

Ønsker du et veludført og smukt resultat uden at tapetet sidder skævt, kræver dette erfaring og faglig kunnen. Hos Malerfirmaet Kim Christensen sørger vi altid for at efterlade et professionelt resultat, hvor mønstre og skilninger passer godt sammen.

Vi sørger desuden for eventuel spartling af vægge og pudsning af væggen, så overfladen bliver helt glat og jævn, ligesom vi også tilbyder at fjerne gammelt tapet, væv eller filt inden tapetsering.

Skab et unikt udtryk med tapet

Retrostilen er igen højeste mode, hvilket betyder, at 60’ernes strømlinede stil bliver fremhævet i moderne fortolkninger af datidens tapeter. Tapetsering skaber smukke og elegante grafiske mønstre, så det er muligt at skabe et unikt udtryk i boligen.

Vi har stor ekspertise inden for tapetsering og rådgiver og vejleder gerne, så du får lige præcis den stemning og det udtryk, som du ønsker, samtidig med at det matcher boligens overordnede stil.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring dine muligheder for tapetsering. Vi står i hvert fald altid klar med professionelle medarbejdere, som med sikkerhed kan imødekomme dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon 40 50 88 64 eller på e-mail kim@klusmann.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Malerfirmaet Kim Christensen ApS

CVR: 26113695

Postnummer, by & adresse