Ring på 40 50 88 64

Mail på kim@klusmann.dk

Maling af loft hos private og erhvervskunder

​Man tænker måske ikke så meget over det, men loftets farve og tekstur har lige så stor betydning for, hvordan et rum opleves, som gulvet og væggene har. Hos Malerfirmaet Kim Christensen kan vi stå for maling af loft hos både private og erhvervskunder. Vi udfører både store og små maleropgaver med glæde og et smil på læben.

Vi kan hjælpe med maling af lofter efter en renovering, mens også bare hvis du gerne vil have, at dit loft får en ny farve.

Når loftet er så vigtigt for rummet, er det også vigtigt, at det ser ordentligt ud. Ved maling af loft leverer vi altid et professionelt resultat lavet af uddannede håndværkere og malet i kvalitetsmaling. Håndværkernes uddannelse sikrer dig, at de har en god føling med at udføre deres arbejde ordentligt, mens kvaliteten af malingen sikrer, at resultatet ser ordentligt ud.

Skræddersyede løsninger ved maling af loft

​Hver gang vi modtager en ny ordre, kommer vi og ser, hvor der skal males og taler med dig om, hvordan du gerne vil have malingen af dit loft udført. Vi arbejder dermed altid ud fra dine ønsker og behov, når vi maler. Med vores store erfaring kan vi dog altid komme med gode råd og inspiration til, hvordan maling af loftet udføres bedst muligt.

​Få gode råd og inspiration til maling af loft og vægge

Vi kommer ud og besigtiger opgaven og tager en snak med dig om ønsker og forventninger til arbejdet. Her deler vi også gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd og inspiration til, hvordan du ender med det bedste resultat.

Vi sørger for et stilsikkert, holdbart og smukt resultat i højeste kvalitet.

Ring til os på telefon 40 50 88 64 for yderligere information og en snak om din renoveringsopgave eller udfyld vores kontaktformular. Vi dækker Taastrup, Albertslund og Hedehusene og resten af Storkøbenhavn.

Indhent uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​Malerfirmaet

Kim Christensen ApS

KONTAKT OS

​Telefon: +45 40 50 88 64

​Telefon: +45 43 99 88 64

ADRESSE

​Rødhøjgårdsvej 20

2630 Taastrup